Trophée Pirineus 2024

Dimarts passat es va fer una trobada entre els organitzadors dels Ral·lis Vallespir i la Llana, on vam poder comptar amb la presència de la batllessa dels Banys d’Arles (Vallespir) Marie Costa i la batllessa de Ripoll Silvia Orriols.
En aquest emotiu acte es va presentar l’acord entre les dues proves –consolidant encara més aquesta aliança– i al mateix temps es van obrir altres possibles de futur. També es va aprofitar la trobada per parlar de futures col·laboracions entre les dues poblacions.
Totes aquestes accions reforcen els llaços creats mitjançant una gran passió del motor entre dos territoris dels dos costats dels pirineus. Les dues organitzacions volen agrair la disponibilitat i l’amabilitat de les dues alcaldesses, que veuen en les dues proves una manera de crear una unió encara més forta entre comarques, que sempre han estat molt lligades tant geogràficament com industrialment.
El Ripollès i el Vallespir tradicionalment han estat regions que han sabut compaginar perfectament la indústria amb la cultura i el turisme, i són zones europees de gran benestar social i mediambiental.

Condicions:

  • Obert a tots els equips participants en velocitat, en el “25 Rallye la Llana”.
  • Els equips participants al proper “34 Rallye du Vallespir” tindran les mateixes condicions per optar a la inscripció gratuïta del “26 Rallye la Llana”.
  • Els equips vencedors a les categories 4WD, 2RWD i 2FWD tindran la inscripció gratuïta al 34 Rallye du Vallespir, que se celebrarà els propers dies 28, 29 i 30 de juny.
  • Els guanyadors hauran de complir amb la normativa i reglamentació particular de cada esdeveniment, així com figurar a la classificació oficial final per obtenir el premi.
  • A més, han d’assistir a entrevistes, firmes d’autògrafs o altres actes previstos pels organitzadors.
  • En cas que algun guanyador decidís no fer ús del premi, aquest quedaria desert. En cap cas, el guanyador no podrà cedir a un tercer la possibilitat de gaudir aquest premi.

– Click para leer artículo en español (página 2)
– Cliquez pour lire l’article en français (page 3)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com