Trofeu SAC+

La firma SAC+ impulsa el Trofeu SAC+ entre el Rallye La Llana i el Rallye Valles Pasiegos

El Rallye La Llana i el Rallye Valles Pasiegos uneixen els seus llaços en un emocionant agermanament per a promoure lintercanvi cultural i esportiu. Amb l’objectiu d’enfortir els enllaços entre els organitzadors, aficionats i entitats, la firma SAC+ (www.antiplagues.com) ha llançat el Trofeu SAC+, una iniciativa que busca facilitar la participació dels equips vencedors a les categories 4WD, 2RWD i 2FWD. Aquesta col·laboració promet fomentar la competència esportiva en un ambient de companyia i respecte mutu.

Els guanyadors de les esmentades categories a la 25a edició del Rallye La Llana 2024 rebran un xec que inclourà la inscripció al VII Rallye Valles Pasiegos 2024, així com una nit d’hotel per al pilot i copilot a l’establiment designat per l’organització. De la mateixa manera, els vencedors de aquestes categories al VII Rallye Valles Pasiegos obtindran la inscripció a la 26a edició del Rallye La Llana 2025, així com una nit d’hotel pel pilot i copilot a l’establiment designat per la organització.

Els premis seran lliurats als guanyadors al podi final del ral·li. Aquests seran lliurats per representants de lorganització i sacompanyaran de productes representatius de cada comunitat.

Els guanyadors hauran de complir amb la normativa i reglamentació particular de cada esdeveniment, així com figurar a la classificació oficial final per obtenir el premi. A més, hauran d’assistir a entrevistes, firmes de autògrafs o altres actes previstos pels organitzadors.

En cas que algun guanyador decidís no fer ús del premi, aquest quedaria desert. En cap cas, el guanyador podrà cedir a un tercer la possibilitat de gaudir aquest premi.
SAC+, Motor Club Sabadell i C.D.E. Valles Pasiegos declinen tota responsabilitat quant a possibles incidències amb les diverses entitats relacionades amb el trofeu, com poden ser hotels, comerciants o exigències federatives administratives i/o esportives.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com